De psycholoog

mvh3
Margreeth van Haaften (1969) is Psycholoog en Coach. Zij is afgestudeerd in de klinische- en gezondheidspsychologie aan de Universiteit van Leiden. Margreeth heeft de opleiding tot eerstelijnspsycholoog gevolgd aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Tijdens haar stageperiode in een psychiatrisch centrum is zij opgeleid in het werken met Rationeel Emotieve Therapie (RET). Specialisaties: Een tweejarige opleiding tot NLP-master practitioner en in 2000 de opleiding Systemisch werk en familieopstellingen bij het Bert Hellinger Instituut.

Sinds 2006 heeft zij een praktijk voor therapie en coaching in Almere-Stad. In haar praktijk werkt Margreeth van Haaften met verschillende therapeutische technieken, waaronder Familieopstellingen, RET, EMDR en NLP. Sinds 2018 geeft zij Wandeltherapie in het Kotterbos in Almere-buiten.  Zij heeft gemerkt dat bewegen in de Natuur voor veel clienten een zeer effectieve therapievorm is. Margreeth gebruikt de natuur als metafoor om clienten in contact te brengen met hun gevoel en hun intuïtie. Het bewegen helpt om mensen uit hun hoofd te krijgen en zich bewust te worden van de gevoelens in hun lichaam.

Margreeth heeft eveneens een ruime ervaring als coach in het bedrijfsleven. Ze werkt zowel met mensen die op persoonlijk vlak vast lopen als met mensen die zich beroepsmatig willen ontwikkelen. Het werken in deze verschillende contexten geeft haar veel voldoening.

Erkenningen van Margreeth van Haaften:

Registerpsycholoog NIP: aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Lid NVPA: Nederlands Verbond voor Psychologen, Psychotherapeuten en Agogen.

RBCZ: Registertherapeut BCZ®

nip_registerpsycholoog_-1

Geef hieronder uw oordeel over de informatie op deze pagina: