psycholoogalmere.nl

Zoekt u een goede psycholoog in Almere?

Werkzaam in Almere-stad en Almere-buiten

Hallo! Ik ben Margreeth

Ik ben psycholoog en coach en heb een praktijk in Almere-stad. Voor de wandeltherapie komt u naar het Kotterbos in Almere-buiten.

Lees meer

bel voor een afspraak

036-8486366

Wat zeggen clienten over mij

Aanbevelingen

Dankzij Margreeth heb ik leren omgaan met mijn gehandicapt zijn. Ik denk met veel plezier terug aan de sessies, veel humor en af en toe een traantje.

Wout Oeseburg

Beste Mevr. Margreeth Van Haaften,...Sinds ik bij u mijn sessies loop, voel ik merkelijk veel verschil bij degenen die u voorgingen. U staat achter uw klant/patiënt. Uw therapie (EMDR) slaat bij mij hard aan, Maar met positief resultaat, dat is waar het om gaat. Bedankt Mevr. van Haaften

C Vermeulen

Ik heb veel baat gehad bij de gesprekken met Margreeth. Ook de EMDR heeft me geholpen bij het verwerken van een aantal zaken. De gesprekken met Margreeth verliepen in een prettige sfeer, waarbij ik me op mijn gemakt voelde en het vertrouwen had dat ik een goede richting op ging. Ook na afronding van het traject denk ik bij dingen waar ik tegenop loop vaak aan de gesprekken terug.

MM MM

Ik ben ruim 3 jaar geleden voor het eerst in contact gekomen met Margreeth. Dat was een zeer moeilijke periode, het was hard nodig om aan mezelf te werken en een rugzak aan oude bagage te verwerken. Door middel van onder andere EMDR en gesprekken hebben we het samen voor elkaar gekregen dat ik een heel stuk stabieler, prettiger, zekerder en positiever in de maatschappij sta. Ze is vriendelijk, zorgvuldig en heeft een oprecht luistert oor. Het is voor mij 3 kwartier rijden naar haar toe maar ik heb het er zeer zeker voor over. Vertrouwen is iets waardevols in deze maatschappij en als je dat gevonden hebt hou je het met 2 handen vast.

Christien Jansen

Margreeth geeft eye-openers, zakdoekjes en heeft humor

Annemarie van Hasselt

Ik ben erg tevreden over de behandeling bij mevrouw van Haaften, heb zelfs daarna verschillende mensen naar haar doorgestuurd. Ze is professioneel, duidelijk, maar toch met veel medeleven.

E. S.

Weet jij wat je kind van jou nodig heeft?

Hulp nodig?