Psycholoog Margreeth van Haaften heeft praktijk op dinsdag, donderdag en vrijdag in Almere-stad (Filmwijk) en op maandagmiddag in Almere-buiten (bij station Oostvaarders). Volwassenen, jongeren en kinderen (vanaf 8 jaar) kunnen bij haar terecht voor verschillende vormen van begeleiding;

psycholoog_almere_contact

Veel zorgverzekeraars vergoeden de praktijk vanuit de aanvullende verzekering. Dit heeft als voordeel dat u direct een vergoeding ontvangt vanaf het eerste gesprek. U hoeft niet eerst uw eigen risico van 375 euro op te maken. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Check hier hoeveel uw zorgverzekeraar vanuit uw aanvullende verzekering vergoed. De praktijk is RBCZ geregistreerd.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden dan kunt u bellen of emailen. Margreeth van Haaften is telefonisch het best bereikbaar op de ondergenoemde tijden. U kunt ook de voicemail inspreken dan belt zij u zo spoedig mogelijk terug.

Maandag tussen 11.00 uur en 12.30 uur

Dinsdag tussen 08.45 uur en 11.15 uur

Woensdag tussen 08.45 uur en 11.45 uur

Donderdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Vrijdag tussen 15.00 uur en 17.00 uur

Gelegen in het centrum van Almere is de praktijk zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed bereikbaar. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur en de praktijk is rolstoeltoegankelijk. Op maandagmiddag kunt u afspraken plannen in Gezondheidscentrum De Compagnie in Almere-buiten. De Compagnie ligt vlakbij station Oostvaarders. Ook deze locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

psycholoog_almere_stad_locatie

 

Erkenningen van Margreeth van Haaften:

Registerpsycholoog NIP: aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen.

Lid NVPA: Nederlands Verbond Psychologen, Psycho-sociaal therapeuten en Agogen.

RBCZ: Registertherapeut BCZ®

Geef hieronder uw oordeel over de website van Psychologenpraktijk Margreeth van Haaften: